Maak een afspraak

Afspraak maken

Bij ons ben je altijd welkom, met en als het mogelijk is zonder afspraak. Met een afspraak voorkom je wachten en ben je altijd aan de beurt wanneer het jou uitkomt.

Een afspraak maken kan tijdens openingstijden telefonisch op het nummer 0481-375472 óf maak 24/7 een online afspraak met je favoriete haarstyliste.

Indien je nog geen geregistreerde klant bij ons bent en je wel gebruik wilt maken van onze online service, verzoeken wij je dat bij je eerst volgende bezoek aan te geven, of je zelf te registreren via deze site.

Voor krullen knippen kun je nu ook online een afspraak maken of langs komen in onze salon. Onze krulknip experts Angelique en Wendy of Kirsten kunnen je dan meer hierover vertellen en gelijk advies geven.

Maak een afspraak

ALGEMENE REGELS

*Afspraak afzeggen of verplaatsen??

Ieders tijd is kostbaar, ook die van ons. Daarom vragen we je vriendelijk om je afspraak, mits noodzakelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen of te verplaatsen. Mocht je binnen deze 24 uur annuleren zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen ivm de gereserveerde tijd.
*Wij behouden het recht om een gemaakte afspraak aan te passen qua tijd. Uiteraard in overleg. We hopen op je begrip en doen dit uiteraard alleen als er geen andere mogelijkheid is.