Maak een afspraak

Merken

Wij hechten veel waarde aan het gebruik van professionele, innovatieve en creatieve merken. Zo kunnen wij de perfecte coupe creëren! Wij zijn de enige salon in Elst die werkt met de merken Davines, Ref en Alcina. Lees hieronder wat deze merken zo bijzonder maakt!

Davines

Voor haarkleuringen in onze salon werken wij uitsluitend met Davines. De kleuringen van Davines zijn bijzonder levendig en geven het haar een natuurlijke look. Ook een 100% ammonia vrije kleuring om het haar te beschermen behoort tot de mogelijkheden. Davines heeft ook en wellness lijn, waarbij je heerlijk tot jezelf komt. Natuurlijk kun je de verzorgende shampoos en conditioners van Davines ook kopen in onze salon, om het effect van je kleuring zo lang mogelijk te behouden.

Ref

Ref is het merk van de creatieve stylingproducten die wij in onze salon gebruiken. Met deze producten maken wij jouw nieuwe coupe helemaal af en zorgen we ervoor dat het resultaat ook lang behouden blijft. Ref sluit ook goed aan bij ons merk Davines, omdat het net als Davines sulfaat- en parabeen-vrij is.

Alcina

Ga je voor een complete styling bij De Kapperij inclusief een mooi kapsel en bijpassende make-up? Dan gebruiken wij de hoogwaardige producten van Alcina om jouw make-up aan te brengen. De producten van Alcina zijn verzorgend voor de huid en geven bovendien een sprankelend resultaat waarmee je op iedere bijzonder gelegenheid kunt aankomen!