Maak een afspraak

Kom naar onze salon voor een leuke in-salon only actie

24 oktober, 2022

✨Van 24 oktober t/m 20 november ontvang je in onze salon bij aankoop vanaf €49 aan OI-producten van Davines een Liquid Spell 50 ml cadeau! Zolang de voorraad strekt.✨

De Liquid Spell van Davines doet zijn naam eer aan. Deze vloeibare substantie verandert namelijk in een rijke mousse welke je op je haar aanbrengt. Het maakt de structuur van het haar voller, geeft het haar volume en helpt je lokken te beschermen tijdens het gebruik van warme stylingtools. Daarom krijg je deze topper nu gratis bij aankoop vanaf €49 aan OI-producten in onze salon.

Waarom kiezen voor de OI lijn van Davines?

De producten zijn geformuleerd met Roucou-olie. Roucou-olie is bijzonder rijk aan bètacaroteen (dat een herstructurerend effect heeft op het haar), vermindert celschade door UV-stralen en helpt de tekenen van veroudering te voorkomen. Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen.

Daarnaast geven de producten van OI buitengewone glans en zachtheid aan elk soort haar. Voor een zachtere en gladdere huid kun je jouw dagelijkse verzorgingsroutine ook aanvullen met zowel een anti-aging handcrème als een hydraterende body wash.

Zien we je snel?

Ga terug